KONDORJEV LET

Domov > Forum > KONDORJEV LET

KONDORJEV LET

SORTIRAJ PO:
kondorjevlet 25.07.2017 23:28

Še podatki o teku v naravi, ki bo del prireditve Kondorjev let. Prijave so mogoče na spletni strani kondorjev-let.si.

O TEKU V NARAVI

Start teka na 10,8 in 7,2 km: ob 9.30
Razglasitev rezultatov: ob 11.30
Dolžina proge:
10,8 km (trije krogi po 3,6 km) za moške
7,2 km (dva kroga po 3,6 km) za ženske

KATEGORIJE

Tri kategorije tako za moške kot za ženske:

Kategorija Leto rojstva
do 40 let 1977 in mlajši
41 ? 55 let 1962 ? 1976
56 in več let 1961 in starejši

Posebna kategorija za domačine, enotna moška in ženska kategorija.
Pogoj za sodelovanje v tekmi domačinov je članstvo v ŠD Kondor ali stalno prebivališče na Godešiču.

NAGRADE

Najboljši trije tekmovalci / tekmovalke v posamezni kategoriji prejmejo medalje in praktične nagrade sponzorjev. Nagradili bomo tudi absolutno najhitrejše.

POMEMBNO!

Udeleženci, mlajši od 18 let, ki želijo teči na 10,8 km progi, morajo imeti pisno soglasje staršev.

Zdravstveno varstvo in zavarovanje.

Vsak udeleženec se teka udeležuje na lastno odgovornost, organizator ne odgovarja za morebitno povzročeno škodo na materialih in ljudeh. Organizator udeležencem prireditve priporoča, da si uredijo lastno nezgodno zavarovanje.

Splošna določila

S prijavo udeleženec potrjuje, da so podatki, ki jih zapisal/a v prijavi resnični. Izjavlja, da je zdrav/a, vsestransko pripravljen/a za aktivno udeležbo in zdravniško pregledan/a. Upošteval/a bo vsa navodila organizatorja in sodeloval/a na lastno odgovornost. Potrjuje, da pristaja na tveganja v zvezi z udeležbo na tej prireditvi in zato od organizatorja ne bo uveljavljal/a kakršnih koli odškodninskih zahtevkov. Soglaša, da lahko organizatorji prireditve objavijo njegove/njene podatke, fotografije, posnetke in izjave v sredstvih javnega obveščanja, ne da bi od njih zahteval/a kakršno koli povračilo.

Udeleženec izjavlja, da bo do roka poravnal prijavnino. V nasprotnem primeru se prireditve ne more udeležiti. Udeleženec je seznanjen, da prireditelj ne bo vrnil vplačane prijavnine pod nobenimi pogoji, razen v primeru odpovedi prireditve s strani prireditelja. Prireditelj lahko vrne vplačano prijavnino samo v primeru izrednih okoliščin udeleženca, kar udeleženec dokazuje z dokazili, ki jih bo zahteval prireditelj. V primeru vračila denarja zaradi izrednih okoliščin si prireditelj pridržuje pravico do obračuna administrativnih stroškov, ki jih ima prireditelj z urejanjem vračila v višini 5 EUR.

Organizator bo osebne podatke udeleženca/ke uporabljal in shranjeval skladno z zakonom o varstvu osebnih podatkov (Ur. l. RS, št. 86/2004 do 113/2005). S podpisom udeleženec dovoljuje, da organizator njegove/njene osebne podatke obdeluje v svojih zbirkah ter jih uporablja za sledeče namene: statistične obdelave, segmentacijo, pošiljanje ponudb, reklamnega gradiva, revij in vabil na dogodke organizatorja in njegovih partnerjev ter za pisno in elektronsko anketiranje. Osebne podatke lahko obdeluje do preklica pisne privolitve. Udeležencu/ki pripadajo vse pravice skladno z zakonom o varstvu potrošnikov (Ur. l. RS, št. 98/2004). Tek bo potekal v skladu z vsebino tega razpisa.

Udeležence teka pozivamo, da spoštujejo naravo v smislu ravnanja z odpadki.

kondorjevlet 25.07.2017 23:30

Na povezavi si lahko ogledate traso našega teka. Moške čakajo trije krogi po gozdnih poteh, ob potoku, ob reki Sori, s startom in ciljem na nogometnem igrišču. Ženske bodo tekle dva kroga.

www.relive.cc/view/1050211289

kondorjevlet 02.08.2017 13:28

Trening z Romanom Kejžarjem

Traso teka na Kondorjevem letu lahko spoznate s trenerjem Romanom Kejžarjem.
Brezplačni trening bo v torek, 22.avgusta, ob 18.uri. Dobimo se na nogometnem igrišču na produ na Godešiču pri Škofji loki.
Roman Kejžar bo na voljo tudi za kakšen tekaški nasvet.

Športen pozdrav!
1
DODAJ ODGOVOR
SLEDI OBJAVI